Haarhuis & Jansen onze collectie staat garant voor een goede nachtrust. Met een uitgebreide collectie matrassen en innovatieve slaapsystemen kom je altijd tot rust!

Haarhuis & Jansen bedden

Ga je voor kwaliteit en een uitgebreide collectie? Dan ben je bij Haarhuis & Jansen bedden aan het juiste adres. Met onze innovatieve slaapsystemen of juist een Nice & Easy collectie kom je altijd tot rust!

Bekijk hier de complete Haarhuis & Jansen collectie:

BAS.

Een geschikt bed voor ieder lichaam? Maak kennis met BAS. Het enige systeem ter wereld dat druk kan wegnemen ter hoogte van je schouders en heupen. Zowel in een vlakke als verstelbare uitvoering leverbaar.

Nice & Easy

Het beste van 2 werelden! Een zwevend hoofdbord met afgeronde hoeken, elegante pootjes, unieke kleuren, de Nice & Easy collectie heeft het allemaal. Stel je eigen bed samen in slechts 5 stappen.

Mix & Match

Combineer naar hartenlust met onze boxen en hoofdborden in diverse hoogtes en een oneindige kleur- en stofkeuze. Verstelbaar naast een vlakke box? Geen probleem voor onze Mix & Match collectie

Matrassen

Een goede nachtrust begint bij de juiste keuze van het matras, Bij Haarhuis & Jansen hebben wij een ruime keuze in matrassen zodat wij voor een ieder een passend matras hebben

Wil je graag een catalogus?

In de catalogus geven we je een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Haarhuis & Jansen bedden, matrassen en accessoires.

Wil je een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul jouw aanvraagformulier in.

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe bed of matras van Haarhuis & Jansen al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze dealers? Bezoek dan een Haarhuis & Jansen dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze bedden.

Groningen

Friesland

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Noord-Holland

Zuid-Holland

Noord-Brabant

Limburg

België

Zeeland

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft je een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

slaapposities
×