Hypnos bedden authentiek handgemaakt uit Engeland met een natuurlijke ondersteuning.

Hypnos bedden

Ga je voor kwaliteit? Dan ben je bij Hypnos bedden aan het juiste adres. Onze matrassen zijn 100% handgemaakt met een natuurlijke ondersteuning.

Op de pagina Hypnos matrassen kies je je perfecte matras en dat maak je af met een boxspring in één van de onderstaande hoogtes.. Neem ook eens kijkje op onze inspiratiepagina’s voor het juiste hoofdbord, bijpassende bedpoten en natuurlijk een ruime keuze aan stoffen. Zo maak je je eigen boxspring perfect matchend bij jouw slaapkamer!

box 18 cm hoog verkrijgbaar in vlak of verstelbaar

Box 18 cm

Vlakke box met een totaal hoogte exclusief de bedpoten van 18 cm. De box wordt standaard afgewerkt met een zadelstikking, je kunt er ook voor kiezen de box af te werken met een ronde bies en/of dubbele bies. Deze is helaas niet verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Ook is deze uitvoering is niet verkrijgbaar met dubbele bies.

Box 24 cm

Vlakke box met een totaal hoogte exclusief de bedpoten van 24 cm. De box wordt standaard afgewerkt met een zadelstikking, je kunt er ook voor kiezen de box af te werken met een ronde bies en/of dubbele bies. Tevens verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Deze uitvoering is niet verkrijgbaar met dubbele bies.

Box 30 cm

Vlakke box met een totaal hoogte exclusief de bedpoten van 30 cm. De box wordt standaard afgewerkt met een zadelstikking, je kunt er ook voor kiezen de box af te werken met een ronde bies en/of dubbele bies. Tevens verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Deze uitvoering is niet verkrijgbaar met dubbele bies.

Box 35 cm

Vlakke box met een totaal hoogte exclusief de bedpoten van 35 cm. De box wordt standaard afgewerkt met een zadelstikking, je kunt er ook voor kiezen de box af te werken met een ronde bies en/of dubbele bies. Tevens verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Deze uitvoering is niet verkrijgbaar met dubbele bies.

Welke hotels hebben Hypnos bedden?

Wie weet heb je al eens in een Hypnos bed geslapen. Of wil je meerdere nachten de kwaliteit van Hypnos bedden ervaren.

Wij hebben alle hotels met onze Hypnos bedden voor jou op een rij gezet.

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Hypnos bed al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze dealers? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze Hypnos bedden.

Groningen

Friesland

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Zuid-Holland

Noord-Brabant

België

Duitsland

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft je een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Een slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product. De slaapspecialist luister naar jouw verhaal!
×