Een Hypnos Matras met de hand gemaakt, 100% recyclebaar en gemaakt van duurzame materialen

Hypnos matrassen

Van de wol en katoen tot de comfort pocketveren,
elk onderdeel van een Hypnos matras kan gerecycled worden

Wool Grace

Wool Grace

Geniet van natuurlijk slapen op een traditioneel gemaakte pocketveer matras met verende lagen wol. Een extra laag wol dempt de veren voor ademend vermogen..

Wool Elegance

Wool Elegance

Ontspan in een prachtig vervaardigde pocketveer matras met pure Britse wol. Gecombineerd met een comfortlaag van Adaptive™ comfortveren.

Wool Distiction

Wool Distinction

Ontworpen voor absolute luxe. De Distinction is een prachtig doordacht pocketveer matras. Dit matras bevat 100% Britse wol een een laag natuurlatex.

Orthos Origins 8

Orthos Support 6

Een handgemaakte 6-slags pocketveer matras met een aangenaam stevig comfort. Voorzien van een comfortlaag van biologisch katoen en Solotex® om u koel en droog te houden.

Orthos Orgins 9

Organic No.3

De Organic No.3 van Hypnos is een met de hand gemaakte 7-slags pocketveer matras. Dit matras is voorzien van biologische Britse wol en katoen. Gecombineerd met een extra comfortlaag

Organic No.4

Organic No.4

De Organic No.4 van Hypnos is een prachtig met de hand gemaakte pocketveer matras. Dit matras is voorzien van biologische Britse wol en zijde. Gecombineerd met lagen van katoen, hennep en vlas.

Organic No.5

Rainforest

De Rainforest van Hypnos is een prachtig met de hand gemaakte pocketveer matras. Dit matras is gemaakt van verantwoord geproduceerde planten vezels die het welzijn van mens en planeet ondersteunen.

Organic No.6

Wild Cornwall

De Wild Cornwall is een met de hand gemaakte pocketveer matras. Dit matras is gemaakt van verantwoord geproduceerde planten vezels gecombineerd met Talalay-latex afgewerkt met viscose en bamboe

Aurora pillow top

De Aurora pillow top heeft een gepatenteerde 37.5® actieve technologie wat helpt om je lichaamstemperatuur gedurende de nacht zo constant mogelijk te houden waardoor het perfecte klimaat wordt gecreëerd

Welke hotels hebben Hypnos bedden?

Wie weet heeft u al eens in een Hypnos bed geslapen. Of wilt u meerdere nachten de kwaliteit van Hypnos bedden ervaren.

Wij hebben alle hotels met onze Hypnos bedden voor u op een rij gezet.

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft jou een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Slaaphoudingen

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Hypnos matras al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze Hypnos dealers? Bezoek dan een Hypnos dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze Hypnos matrassen.

Groningen

Friesland

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Zuid-Holland

Noord-Brabant

België

Duitsland

×