Matrassen

Je bent van plan om nieuwe matrassen te kopen dus wil je jezelf goed laten informeren en bent op zoek naar slaapadvies. Dat is heel verstandig!

Een nieuw matras kopen?

Dat is heel verstandig, want een goed slaapsysteem koop je voor de aankomende 10 jaar. Je slaapt gemiddeld 8 uur per nacht, dus dat is ongeveer 1/3 de van jouw leven.

Op dit nieuwe matras ga je dus minstens 30.000 uur doorbrengen.

Jouw zoektocht naar jouw nieuwe matras is vast al begonnen en je hebt op internet al aanbieders gevonden die beweren dat zij een matras/ boxspring hebben uitgevonden die voor alle mensen geschikt is. De waarheid is dat dit echt onmogelijk is, want ieder lichaam is anders. De één heeft brede schouders, de ander is heel slank in de taille, nog weer iemand anders heeft een zwakke onderrug en ga zo maar door.

De echte reden waarom aanbieders beweren dat hun matras geschikt is voor iedereen is dat ze dan maar één type bed of type matras op
voorraad hoeven te houden (vaak in aantallen
geproduceerd in Azië, dus lekker goedkoop). Laat je niet verleiden door dit type aanbieders. Je koopt toch ook niet alleen schoenmaat 42 voor jouw hele gezin?

Maak een afspraak met een échte beddenzaak

Wij zijn exclusief importeur van premium beddenmerken en stellen hoge eisen aan onze dealers. Niet iedereen kan dus dealer worden van onze merken. Wij werken uitsluitend met beddenspeciaalzaken die goed opgeleide adviseurs in huis hebben en onze trainingen met succes hebben doorlopen. Onze dealers >adviseren op basis van kennis. Indien je een beddenspeciaalzaak in jouw buurt zoekt, adviseren wij je te kijken op onze verkooppunten. Wij hebben dus al een goede selectie voor jou gemaakt… Wel zo handig als je teleurstellingen wilt voorkomen!

Waarom een matras kopen bij een bedden-speciaalzaak?

Proefslapen

Er is genoeg tijd om op verschillende bedden of matrassen proef te slapen

Persoonlijk slaapadvies

De slaapadviseur heeft tijd voor jou en geeft je een persoonlijk slaapadvies

Wat is eigenlijk een
bedden-speciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft jou een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Een goed matras sluit perfect aan op jou slaaphouding.

Heb je vragen?

Van welke producten wens je meer informatie te ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×