Slaapadvies

U bent van plan om een nieuw bed te kopen dus wilt u uzelf goed laten informeren en bent op zoek naar slaapadvies.
Dat is heel verstandig, want een goed slaapsysteem koopt u voor de aankomende 10 jaar. U slaapt gemiddeld 8 uur per nacht, dus dat is ongeveer 1/3 de van uw leven. In dit nieuwe bed gaat u dus minstens 30.000 uur doorbrengen.

Uw zoektocht naar uw nieuwe bed is vast al begonnen en u heeft op internet al aanbieders gevonden die beweren dat zij een matras/boxspring hebben uitgevonden die voor alle mensen geschikt is. De waarheid is dat dit echt onmogelijk is, want ieder lichaam is anders. De één heeft brede schouders, de ander is heel slank in de taille, nog weer iemand anders heeft een zwakke onderrug en ga zo maar door.

De echte reden waarom aanbieders beweren dat hun matras geschikt is voor iedereen is dat ze dan maar één type bed of type matras op voorraad hoeven te houden (vaak in aantallen geproduceerd in Azië, dus lekker goedkoop). Laat u zich niet verleiden door dit type aanbieders. U koopt toch ook niet alleen schoenmaat 42 voor uw hele gezin?

viking bed
Kreamat bed molto
previous arrow
next arrow
Slider

Maak een afspraak met een échte beddenzaak

U doet er goed aan om een afspraak te maken bij een échte beddenspeciaalzaak die er verstand van heeft en u graag informeert over de mogelijkheden.

 

Maak een afspraak

Wat is eigenlijk een beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen u een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wilt u een prijs kopen, dan bent u daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor u. De slaapspecialist luistert naar uw verhaal, informeert u over de mogelijkheden en geeft u een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van uw slaap.

Wilt u graag deskundig slaapadvies? Neem dan contact met ons op of één van onze Viking dealers en/of Hypnos dealers.

slaaphoudingen

Waarom kan ik het beste een afspraak maken om een goed bed te kopen?

  • U hoeft niet te wachten in de winkel. De slaapadviseur is aanwezig die u direct kan helpen.
  • De slaapadviseur heeft tijd voor u en geeft u een persoonlijk slaapadvies. (ga uit van gemiddeld 90 minuten)
  • Bij ons krijgt u een gratis lichaamsanalyse met wetenschappelijk meetsysteem. Met dit meetsysteem kunnen wij uw persoonlijk slaapsysteem samenstellen. Meer informatie over dit meetsysteem vindt u hier.
  • Er is genoeg tijd om op verschillende bedden of matrassen proef te slapen. Bekijk onze verschillende beddenmerken: Viking, Hypnos en Kreamat.
  • Geen aankoopverplichting.

Onthoud dat slaap een eerste levensbehoefte is. Een goede slaper is alerter, heeft een sterker immuunsysteem, meer energie én succes

slapen a la carte kreamat