Boxsprings

Viking logo

Viking Beds of Sweden: Want als u in een écht Zweeds bed van Viking gaat liggen, zult u een geweldige ervaring beleven van gewichtloosheid. 

Hypnos logo

Ontdek de prachtige Hypnos Affinity collectie en Premium collectie bedden en matrassen. 100% Engels vakmanschap. 

Kreamat logo

Ontdek de prachtige design boxsprings, matrassen, hoofdborden én accessoires van Kreamat – original beds. 

Onze boxspring merken

Haarhuis & Jansen heeft drie prachtige beddenmerken in het assortiment, namelijk: 

Viking

Echt Scandinavisch slapen doe je in een Viking bed van hoge kwaliteit. Viking boxsprings worden geproduceerd in het idyllische plaatsje Ekenässjön. Dit plaatsje ligt in het midden van Zweden. Zweeds slapen kenmerkt zich doordat je echt in het bed ligt. Zweeds slapen ligt dus veel zachter dan een normale boxspring. 

 

Hypnos

Onze Hypnos matrassen worden volledig met de hand gestikt. Er worden geen lijm of andere schadelijke stoffen gebruikt. Het maken van één Hypnos matras duurt dan ook gemiddeld 8 uur. Écht vakmanschap. Ervaar een goede nachtrust in een Hypnos boxspring.

Kreamat

Meten is weten zeggen we bij Kreamat. Daarom hebben wij in samenwerking met de universiteit van Leuven een meettoestel laten ontwikkelen. Met dit meettoestel kunnen wij precies zien hoe uw matras moet worden gebouwd. U bent uniek en wij maken een uniek matras speciaal voor u zodat u heerlijk kunt slapen. Onze design boxsprings zijn voorzien van een gepatenteerde schouderzone. Daarnaast kunnen de boxsprings in alle verstelmogelijkheden worden uitgeleverd.

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug!