Een nieuwe boxspring kopen?

Dat is heel verstandig, want een goed slaapsysteem koop je voor de aankomende 10 jaar.

Viking

bekijk alles

Echt Scandinavisch slapen doe je in een Viking bed van hoge kwaliteit. Viking boxsprings worden geproduceerd in het idyllische plaatsje Ekenässjön. Dit plaatsje ligt in het midden van Zweden. Zweeds slapen kenmerkt zich doordat je echt in het bed ligt. Zweeds slapen ligt dus veel zachter dan een normale boxspring.

Onze Hypnos matrassen worden volledig met de hand gestikt. Er worden geen lijm of andere schadelijke stoffen gebruikt. Bij Hypnos geloven ze dan ook dat een goede nachtrust begint met het inkopen van duurzame materialen. Het maken van één Hypnos matras duurt dan ook gemiddeld 8 uur. Ervaar een goede nachtrust op een Hypnos matras.

Haarhuis & Jansen

bekijk alles

Haarhuis & Jansen. Onze jarenlange kennis en feedback van onze dealers heeft er voor gezorgd dat wij in 2021 een eigen matrassen lijn hebben opgezet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij iedereen de meest comfortabele nachtrust moeten kunnen bieden. Zo hebben wij als enige een druk loze schouderzone in onze matrassen!

Beter slapen, beter leven

Wil je ook profiteren van een betere nachtrust maar heb je geen idee wat je moet aanschaffen?
Bekijk hier de collectie van één van onze slaapadviseurs bij jouw in de buurt!

Onze boxspring merken

Haarhuis & Jansen heeft drie
prachtige beddenmerken in het assortiment

Viking

Echt Scandinavisch slapen doe je in een Viking
bed van hoge kwaliteit. Viking boxsprings worden geproduceerd in het idyllische plaatsje
Ekenässjön. Dit plaatsje ligt in het midden van
Zweden. Zweeds slapen kenmerkt zich doordat je echt in het bed ligt. Zweeds slapen ligt dus veel zachter dan een normale boxspring.

Hypnos

Onze Hypnos matrassen worden volledig met de hand gestikt. Er worden geen lijm of andere
schadelijke stoffen gebruikt. Het maken van één Hypnos matras duurt dan ook gemiddeld 8 uur. Écht vakmanschap. Ervaar een goede nachtrust in een Hypnos boxspring.

Haarhuis & Jansen

Haarhuis & Jansen Onze jarenlange kennis en feedback van onze dealers heeft er voor gezorgd dat wij in 2021 een eigen matrassen lijn hebben opgezet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij iedereen de meest comfortabele nachtrust moeten kunnen bieden. Zo hebben wij als enige een druk loze schouderzone in onze matrassen!

Heb je vragen?

Van welke producten wens je meer informatie te ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×