hypnos logo blauw

Hypnos hoofdborden.

Hypnos heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie hoofdborden samengesteld, omdat iedereen een persoonlijke voorkeur heeft voor ontwerp en kleur.

Kies uw Hypnos hoofdbord op uw persoonlijke voorkeur en inrichting van uw slaapkamer, want een prachtig gestoffeerd hoofdbord zorgt voor een perfecte afwerking van uw bed. 

Een echt meesterwerk dus! Elk detail is zorgvuldig gekozen en biedt u bijna een oneindige keuze. U kunt kiezen uit een strak en elegant hoofdbord, maar ook uit een luxueus gecapitonneerd hoofdbord!

Bij Hypnos heeft u de keuze uit heel veel kleuren en soorten stoffen. U kunt eindeloos blijven combineren. Bekijk de gehele Hypnos stoffencollectie

Bij Hypnos is het ook mogelijk om een eigen stof aan te leveren waardoor u uw eigen unieke hoofdbord kunt ontwerpen. U kunt de stof direct per post naar ons versturen en wij gaan ermee aan de slag! Neemt u gerust contact met ons op.

Onze hoofdbord soorten.

Strutted

Strutted hoofdborden zijn volledig gestoffeerd en staan op verstelbare palen. Het gestoffeerde deel loopt hierdoor gelijk met de bovenkant van uw Hypnos matras. De strutted hoofdborden zijn geschikt voor boxen van 35 cm. Dit zijn onze deep divan base boxen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent de strutted-optie en wij helpen u graag verder.

Zwevend

Zwevend

Zwevende hoofdborden zijn volledig gestoffeerd en zitten zwevend aan de box. De standaardhoogte is 107 cm. De zwevende hoofdborden zijn geschikt voor boxen van 15 cm. Dit zijn onze shallow divan bases. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent de zwevende hoofdborden en wij helpen u graag verder.

euro-wide hoofdbord

Euro-wide

Euro-wide hoofdborden zijn volledig gestoffeerd tot aan de grond. Aan beide zijdes 7,5 cm breder dan het bed. De standaardhoogte is 132 cm. De euro-wide hoofdborden zijn geschikt voor boxen van 35 cm. Dit zijn onze deep divan bases. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent de zwevende hoofdborden en wij helpen u graag verder.

euro-slim hoofdbord

Euro-slim

Euro-slim hoofdborden zijn volledig gestoffeerd tot aan de grond. De standaardhoogte is 132 cm. De euro-slim hoofdborden zijn geschikt voor boxen van 35 cm. Dit zijn onze deep divan bases. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent de zwevende hoofdborden en wij helpen u graag verder.

Collectie Hypnos Hoofdborden

Hoofdbord Charlotte Hypnos

Hoofdbord Charlotte

Hoofdbord Harriet Hypnos

Hoofdbord Harriet

Hoofdbord Isobella Hypnos

Hoofdbord Isobella

Hoofdbord Josephine Hypnos

Hoofdbord Josephine

Hoofdbord Alexandra Hypnos

Hoofdbord Alexandra

Hoofdbord Elenaor Hypnos

Hoofdbord Eleanor

Hoofdbord Fiona Hypnos

Hoofdbord Fiona

Hoofdbord Francesca Hypnos

Hoofdbord Francesca

Hoofdbord Grace Hypnos

Hoofdbord Grace

Hoofdbord Petra Hypnos

Hoofdbord Petra

Hoofdbord Victoria Hypnos

Hoofdbord Victoria

Hoofdbord Elizabeth Hypnos

Hoofdbord Elizabeth

Hoofdbord Emily Hypnos

Hoofdbord Emily

Hoofdbord Vienna Hypnos

Hoofdbord Vienna

Hoofdbord Caroline Hypnos

Hoofdbord Caroline

Hoofdbord Katherine Hypnos

Hoofdbord Katherine

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Hypnos bedden, matrassen en accessoires. Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan hiernaast op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.