Haarhuis & Jansen matrassen gemaakt van een Zwitserse pocketveer voor het allerbeste slaapgenot.

Haarhuis & Jansen matrassen

Op zoek naar een goed matras? Dan ben je bij Haarhuis & Jansen matrassen aan het juiste adres.

Progress matras Haarhuis & Jansen

Panda

De Panda matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer. Tevens is het matras voorzien van een stretch drukverdeler voor optimale afwerking.

Progress matras Haarhuis & Jansen

Pegasus

Het Pegasus matras heeft een 7-slags “soft touch” pocketveer en is voorzien van 7 zones. Dit matras is afgewerkt met een zeven centimeter dikke afwerklaag van soft natuurlatex. Afgewerkt met een afritsbare antibacteriële tijk met Tencel.

Plaza

Het Plaza matras heeft een 9-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 7 zones. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer. Dit matras is afgewerkt met een 7 cm dikke laag van natuurlatex.


Palazzo

Het Palazzo matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer met een 3 cm dikke afwerklaag. Deze Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte, dit in verhouding met een standaard pocketveer.

Palace

Het Palace matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 8 zones. Voorzien van een drukloze schouderzone. De tijk is afritsbaar en antibactieriël.

Perfect

Het Perfect matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 8 zones. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer.

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft jou een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Slaaphoudingen

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Haarhuis & Jansen matras al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze Haarhuis & Jansen dealers? Bezoek dan een Haarhuis & Jansen dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze matrassen.

Groningen

Friesland

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Noord-Holland

Zuid-Holland

Noord-Brabant

Zeeland

  • Outlet VL
    President Rooseveltlaan 772 | 4382 NB Vlissingen

Limburg

België

× Waarmee kan ik je helpen?