Tot wel € 500,00 retour krijgen?

Op zoek naar een goed matras? Dan ben je bij Haarhuis & Jansen matrassen aan het juiste adres. Nu tijdelijk bij aankoop van 1 van de onderstaande matrassen tot € 500,00 retour tegen inlevering van je oude matras!

  • Actie is geldig van 14 februari 2023 t/m 17 maart 2023.
  • Bij aankoop van een Haarhuis & Jansen matras krijg je tot 10% korting als je je oude matras inlevert. Hierbij geldt: hoe duurder het matras, hoe meer voordeel. De korting kan dus oplopen tot meer dan € 500,00
  • Geldig bij aankoop van de volgende H&J matrassen: Panda, Palazzo, Palace, Perfect, Plaza, Progress en Pegasus.
  • Niet geldig in combinatie met overige acties of kortingen.
  • Niet geldig bij aankoop van een Nice & Easy set.
  • De actie is enkel geldig in Nederland en België.
Progress matras Haarhuis & Jansen

Panda

De Panda matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer. Tevens is het matras voorzien van een stretch drukverdeler voor optimale afwerking.

Progress matras Haarhuis & Jansen

Pegasus

Het Pegasus matras heeft een 7-slags “soft touch” pocketveer en is voorzien van 7 zones. Dit matras is afgewerkt met een zeven centimeter dikke afwerklaag van soft natuurlatex. Afgewerkt met een afritsbare antibacteriële tijk met Tencel.

Progress matras Haarhuis & Jansen

Progress

Het Progress matras is een 100% natuur talalay latex matras. Progressief opgebouwd. Een veerkrachtig matras met een uitstekend ligcomfort. De tijk van dit matras afritsbaar en voorzien van een antibacteriële tijk met Tencel. 

Plaza matras Haarhuis & Jansen

Plaza

Het Plaza matras heeft een 9-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 7 zones. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer.

Perfect

Het Perfect matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 8 zones. Een Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte dan een standaard pocketveer.

Palazzo

Het Palazzo matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer met een 3 cm dikke afwerklaag. Deze Zwitserse pocketveer staat bekend om zijn hogere carbon gehalte, dit in verhouding met een standaard pocketveer.

Palace

Het Palace matras heeft een 7-slags Zwitserse pocketveer en is voorzien van 8 zones. Voorzien van een drukloze schouderzone. De tijk is afritsbaar en antibactieriël.

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft jou een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Slaaphoudingen

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Haarhuis & Jansen matras al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze Haarhuis & Jansen dealers? Bezoek dan een Haarhuis & Jansen dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze matrassen.

Overijssel

Noord-Holland

Gelderland

Utrecht

Noord-Brabant

België

Zuid-Holland

Groningen

Limburg

×