Philrouge

Droom groots met de Philrouge technologie!

Waar staat Philrouge voor?

Het verhaal

Bij Philrouge zijn ze ervan overtuigd dat je perfect slaapt met een slaapsysteem dat compleet is aangepast op jouw lichaam!

Hoe dan zul je je afvragen?

Bij Philrouge hebben ze een slaapsysteem ontwikkeld die tot 100% instelbaar is en zich aanpast aan jouw lichaam. Dit systeem is samengesteld door de beste specialisten op het gebied van slapen. Al meer dan 70 jaar ontwikkelt Philrouge een droomtechnologie wat niet te evenaren is. Deze jarenlange technologie heeft ervoor gezorgd dat er een slaapsysteem op de Nederlandse markt is met een ergonomisch ligcomfort waarbij de wervelkolom en de gewrichten in hun natuurlijke positie laat rusten. Het is een perfect samenspel tussen lattenbodems, matrassen, veren, toppers en kussens!

Slaap goed en droom groots

Het slaapsysteem van Philrouge is bijzonder omdat de latten zowel horizontaal als verticaal in te stellen zijn. In tegenstelling tot de welbekende houten latten, hebben de latten in een Philrouge systeem geen bolling waardoor de flexibiliteit van de latten over de gehele oppervlakte gelijk is. Evenals de ondersteuning van de latten, deze is overal gelijk. De latten zijn vervaardigd van hoogwaardige glasvezel en de matrasdrager is gemaakt van aluminium. Deze materialen zijn zogenoemde duurzame materialen, ze hebben namelijk een langere levensduur dan de gebruikelijke houten lattenbodems.

Nieuwe generatie matrasdragers

De materialen die Philrouge toepast in haar matrasdragers worden niet aangetast door vocht of door ultraviolette straling uit zonlicht . Ze roesten niet en trekken niet krom. Dit maakt dat wij geloven, écht een nieuwe generatie matrasdragers te hebben gevonden! En niet geheel onbelangrijk, deze matrasdragers hebben een langere levensduur wat uiteindelijk beter is voor het milieu.

Automatisch

Het systeem zoals het door Philrouge is ontwikkeld, wordt ondersteund door een automatisch meetsysteem die je lichaam volledig opmeet om vervolgens de latten op de juiste hoogte in te stellen. Voor deze meting kom je naar een winkel toe, waar het meetsysteem staat. De verkoper helpt je daar met het instellen van de latten over de horizontale lengte van de bodem, om zo het meest optimale persoonlijke comfort te bereiken.

Stream slaapsystemen

Ben je op zoek naar een slaapsysteem dat echt 100% is in te stellen dan ben je bij het slaapsysteem Stream aan het juiste adres! Dit intelligente slaapsysteem past zich als geen ander aan, op het lichaam van de slaper. Het Floating Zone-systeem wat gebruikt wordt binnen het Stream systeem kan een grote verscheidenheid aan lichaamsvormen, maten en gewichten opvangen.

Stream matras

Het speciaal ontwikkelde Stream matras sluit feilloos aan op het Stream veersysteem. Het matras heeft geen ligzones waardoor deze optimaal kan vormen naar het persoonlijk ingestelde veersystem. Er zijn verschillende hoogtes in de matrassen te verkrijgen. Tevens zijn er drie verschillende opties in de matrashoezen, met elk hun eigen kenmerken.

Souplesse matras

Het souplesse matras is een matras met thermisch geharde pocketveren en is tevens voorzien van Coonex schuim in een open celstructuur. Dit draagt bij aan een betere vochtregulatie en zoals de naam al doet vermoeden, draagt de open celstructuur ook bij aan een soepel ligcomfort. Er zijn vier verschillende matrashoezen beschikbaar bij het Souplesse matras.×