Hypnos bedden authentiek handgemaakt uit Engeland met een natuurlijke ondersteuning.

Hypnos bedden

Ga je voor kwaliteit? Dan ben je bij Hypnos bedden aan het juiste adres. Onze matrassen zijn 100% handgemaakt met een natuurlijke ondersteuning.

Wie eenmaal in een echt Hypnos bed geslapen heeft kent het gevoel van pure luxe en ontspannen slapen op materialen die moeder natuur ons te bieden heeft. Wij zijn ervan overtuigt dat de kwaliteit van uw slaap voor een heel groot gedeelte van uw dag erop kan bepalen.

Hypnos betekent letterlijk: “personificatie van de slaap”.

Onze boxen

Door je Hypnos matras te combineren met een box uit onze Hypnos collectie boxen, zijn wij ervan overtuigd je een slaapsysteem te bieden dat je een niet te evenaren slaapcomfort biedt!

Organic No. 3 Hypnos

Onze matrassen

Maak kennis met onze uitgebreide handgemaakte Hypnos matrassen. Hypnos staat voor natuurlijk slapen op een traditioneel gemaakte pocketveer.

Welke hotels hebben Hypnos bedden?

Wie weet heb je al eens in een Hypnos bed geslapen. Of wil je meerdere nachten de kwaliteit van Hypnos bedden ervaren.

Wij hebben alle hotels met onze Hypnos bedden voor jou op een rij gezet.

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Hypnos bed al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze dealers? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze Hypnos bedden.

Friesland

Groningen

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Noord-Brabant

Zuid-Holland

België

Duitsland

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor jou. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft je een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.

Een slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product. De slaapspecialist luister naar jouw verhaal!
×