[vc_row][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5 vc_col-sm-offset-1″][vc_single_image image=”36″ img_size=”full”][vc_column_text]

Viking

Zweeds voor comfortabel slapen

Viking Beds of Sweden: Want als u in een écht Zweeds bed van Viking gaat liggen, zult u een geweldige ervaring beleven van gewichtloosheid. Het lijkt alsof u zweeft, gedragen door een heerlijk zachte wolk.

Het grote verschil tussen een écht Zweedse (dus in Zweden geproduceerde) boxspring en een standaard boxspring zit hem in de opbouw van het slaapsysteem.

Er komen slechts 2 merken uit Zweden:

Beide beddenmerken zijn kwalitatief hoogwaardige boxsprings en niet te vergelijken met de boxsprings die in de rest van de wereld worden geproduceerd.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”400″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Wat maakt een Viking boxspring zo uniek?

Simpel: u ligt ín een Viking en u ligt óp een normale boxspring. Dit komt door de unieke, gepatenteerde opbouw van een Viking bed. Uw schouders en heupen zakken weg, zonder dat u  ergens druk voelt. Uw rug wordt geniaal gedragen en daardoor lijkt het alsof u zweeft. Een unieke ervaring! Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor dit Zweedse merk, gemaakt door de familie Söderberg  in het midden van Zweden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”493″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Het belang van een goede nachtrust

Als u beseft dat u gemiddeld 1/3 van uw leven slapend doorbrengt en deze periode voor een heel groot gedeelte bepaalt hoe u zich de overige 2/3 van uw leven voelt dan is het van primair belang dat u het juiste bed in uw slaapkamer heeft staan.

Goede slapers hebben 5x minder kans om verkouden te worden en herstellen sneller van blessures. Mensen die slapen in een Viking bed zijn alerter, hebben een beter libido en versterken iedere nacht weer hun immuunsysteem.

Bekijk ons advies voor een goede nachtrust.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”494″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Kiest u voor kwaliteit?

Dan bent u bij Viking bedden aan het juiste adres. Want wij zijn nu al 3x op rij uitgeroepen tot beste boxspringfabrikant in Zweden….door de Zweden zelf!

3x beste koop in Zweden, dat zegt genoeg. Want Zweden kijken niet alleen naar de prijs, maar vooral ook naar de prijs/kwaliteit verhouding.  Een Viking bed koopt u al vanaf €1795,00 (90×200).  U heeft dan een boxspring met 10 jaar garantie!

Uiteraard is dit het aanvangsmodel. Onze collectie is echter groot maar overzichtelijk. Wilt u verstelbaar? Liever een hoofdbord op maat?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”495″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Benieuwd naar de kracht van Scandinavisch slapen?

Dan moet u zeker eens een Viking bed gaan testen bij één van onze dealers. Want alleen de échte slaapspecialisten mogen het merk Viking verkopen. Het klinkt misschien arrogant, maar wij kiezen onze dealers uit en niet andersom. Dit doen we heel selectief op basis van de vakbekwaamheid van de winkels. Zodoende bent u er zeker van dat u de juiste aandacht en daarmee het juiste advies krijgt. U vindt onze Viking dealers hier.

 

bezoek website

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

Catalogus Viking bedden

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Viking bedden, matrassen en accessoires. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]