Kiest u voor kwaliteit?

Dan bent u bij Viking bedden aan het juiste adres. Want wij zijn nu al 3x op rij uitgeroepen tot beste boxspringfabrikant in Zweden….door de Zweden zelf!

3x beste koop in Zweden, dat zegt genoeg. Want Zweden kijken niet alleen naar de prijs, maar vooral ook naar de prijs/kwaliteit verhouding.  Een Viking bed koopt u al vanaf €1795,00 (90×200).  U heeft dan een boxspring met 10 jaar garantie!

Uiteraard is dit het aanvangsmodel. Onze collectie is echter groot maar overzichtelijk. Wilt u verstelbaar? Liever een hoofdbord op maat?

Wat maakt een Viking boxspring zo uniek?

Simpel: u ligt ín een Viking en u ligt óp een normale boxspring. Dit komt door de unieke, gepatenteerde opbouw van een Viking bed. Uw schouders en heupen zakken weg, zonder dat u  ergens druk voelt. Uw rug wordt geniaal gedragen en daardoor lijkt het alsof u zweeft. Een unieke ervaring! Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor dit Zweedse merk, gemaakt door de familie Söderberg in het midden van Zweden.

Het belang van een goede nachtrust.

Als u beseft dat u gemiddeld 1/3 van uw leven slapend doorbrengt en deze periode voor een heel groot gedeelte bepaalt hoe u zich de overige 2/3 van uw leven voelt dan is het van primair belang dat u het juiste bed in uw slaapkamer heeft staan.

Goede slapers hebben 5x minder kans om verkouden te worden en herstellen sneller van blessures. Mensen die slapen in een Viking bed zijn alerter, hebben een beter libido en versterken iedere nacht weer hun immuunsysteem.

Benieuwd naar de kracht van Scandinavisch slapen?

Dan moet u zeker eens een Viking bed gaan testen bij één van onze dealers. Want alleen de échte slaapspecialisten mogen het merk Viking verkopen. Het klinkt misschien arrogant, maar wij kiezen onze dealers uit en niet andersom. Dit doen we heel selectief op basis van de vakbekwaamheid van de winkels. Zodoende bent u er zeker van dat u de juiste aandacht en daarmee het juiste advies krijgt. U vindt onze Viking dealers hier.

viking bedden brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Viking bedden, matrassen en accessoires.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.