mirabel slabbinck logo

Triga
collectie

Triga uit de collectie van Mirabel Slabbinck is zeer chique en fijntjes doordat de bourdons met het grootste vakmanschap op de stoffen worden geborduurd.

Er worden drie breedtes geborduurd in een kleurvolgorde die u zelf kiest. De binnenste bourdon is 2 millimeter breed, de middelste bourdon is 4 millimeter breed en de buitenste bourdon is 6 millimeter breed. De kleuren van de bourdons kiest u uit de borduurgarens. Wij helpen u graag bij het kiezen van deze kleurcombinaties. U kunt uw Triga bedlinnen helemaal naar eigen wens samenstellen voor een mooi resultaat in uw slaapkamer.

Het dekbedovertrek Triga (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 270 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Triga (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 411 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. 

Een losse kussensloop (met bourdon) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 154 euro en in de maat 60×60 cm (met bourdon) vanaf 164 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.