mirabel slabbinck logo

Sorbe collectie

Sorbe uit de collectie van Mirabel Slabbinck bestaat uit effen stoffen met verschillende typen linten in diverse kleuren. Voor het ontwerp Sorbe kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel diverse kleuren.

Bovendien kunt u een bijpassend kussensloop bestellen die een brede versierde volant heeft. Uiteraard kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen. Met een plaid verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn maakt u het geheel helemaal af. Dit zorgt voor een zeer chique resultaat in uw slaapkamer!

Het dekbedovertrek Sorbe (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 236 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Sorbe (katoen) verkrijgbaar vanaf 371 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 106 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 109 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.