mirabel slabbinck logo

Shavi
collectie

Shavi uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door vrolijke en fladderende vlinders die voor het eerst uitvliegen. Deze vlinders worden prachtig geborduurd. Kies u gewenste stof en kleur!

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel verschillende kleuren. De bijpassende kussensloop is verkrijgbaar in twee diverse dessin. Zo heeft het ene kussensloop minder geborduurde vlinders erop. Indien u gladde bijpassende slopen zonder vlinders bij het dekbedovertrek wenst, dan is dit uiteraard mogelijk. Dit wordt uni slopen genoemd.

Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen. U heeft bij de kleur van de stof voor het dekbedovertrek, de kussensloop of het laken de keuze uit verschillende kleuren. De vlinders kunnen maximaal in vier verschillende kleuren worden gemaakt. Het dekbedovertrek Shavi is mooi te combineren met de Bava kussenslopen. Met een plaid verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn maakt u het geheel helemaal af. Dit zorgt voor een zeer chique resultaat in uw slaapkamer!

Het dekbedovertrek Shavi (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 202 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Shavi (katoen) verkrijgbaar vanaf 410 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 58 en in de maat 60×60 (uni) cm vanaf 59 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.