mirabel slabbinck logo

Rybina collectie

Rybina uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door het verwerken van een gestileerde visgraat als motief in de verschillende artikelen. De perfect symmetrische helften vormen een strak- en speelse tekening die zorgen voor tijdloze elegantie.

Het exclusief detail aan dit model is dat de visgraat tekening op de volant verdeeld is over de voor- en achterkant van de volant. Elke kant vorm een eigen dessin, samen vormen ze een visgraat. Zo ontstaat een speels effect wanneer de volant golft. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. 

Indien u gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder het visgraat borduring bij het dekbedovertrek wenst, is dit uiteraard mogelijk. Dit wordt uni slopen genoemd. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen. 

U maakt de look mooi af met een mooi Kodi plaid dat leverbaar is in vijf kleuren. Bovendien kunt u dit mooi stijlen met de leren sierkussens Corium.

Het dekbedovertrek Rybina (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 211 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Rybina (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 358. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 61 euro en in de maat 60×60 cm (uni) vanaf 63 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.