mirabel slabbinck logo

Quelea collectie

Quelea uit de collectie van Mirabel Slabbinck kenmerkt zich door de sobere elegantie! Het ontwerp Quelea is verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Linten en plooitjes zijn verwerkt in de stof voor een chique en mooi resultaat, speciaal voor u op maat gemaakt! Bij dit ontwerp heeft u de keuze uit diverse kleuren en stoffen. Zo stelt u volledig uw eigen dekbedovertrek samen. Uiteraard is het mogelijk om bijpassende hoeslakens van 100% Egyptisch katoen te bestellen. Om de set helemaal af te maken, kunt u ook in hetzelfde ontwerp een bijpassend plaid bestellen.

Het plaid is verkrijgbaar in 100% Egyptisch katoen satijn. Al deze producten van Mirabel Slabbinck zorgen voor een warme sfeer in uw slaapkamer. 

Het dekbedovertrek Quelea (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 176 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Quelea (katoen) verkrijgbaar vanaf 307 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen.

Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 82 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 87 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.