mirabel slabbinck logo

Purna collectie

Purna uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door de afgelijnde contouren die simpel, strak en elegant zijn; dit vormt de basis voor de Purna collectie.

Schaduwen zijn een belofte van licht en zon. De twee kleuren symboliseren licht en silhouet. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen. U kunt de Purna zelf samenstellen.

Het dekbedovertrek Purna (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 308 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Purna (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 458 euro.

Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 160 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 163 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.