mirabel slabbinck logo

Panta
collectie

Panta uit de collectie van Mirabel Slabbinck is perfect imperfect. Het meest eigenzinnige en uitdagende model uit de 2019 collectie is de Panta.

De klassieke rechte volant is vervangen door een schuine variant waardoor men het idee krijgt dat het om een omgeslagen laken gaat wat voor een uitnodigend effect zorgt. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. U kunt de kleur van de stof en de kleur van de borduring naar eigen wens samenstellen. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste kleurcombinatie. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen. Indien u gladde bijpassende kussenslopen wenst zonder de borduring en zonder een volant bij het dekbedovertrek wilt, dan kan dit ook. Deze kussenslopen worden uni genoemd.

Het dekbedovertrek Panta (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 276 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Panta (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 418 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. 

Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 61 euro en in de maat 60×60 cm (uni) vanaf 63 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.