mirabel slabbinck logo

Nama
collectie

Nama uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door een persoonlijk dekbedovertrek. Een persoonlijker dekbedovertrek dan de Nama is er niet.

Bedlinnen met de door u gewenste namen erin geborduurd op de mooiste stoffen uit de collectie van Mirabel Slabbinck! Wenst u liever een mooie quote in plaats van namen? Dit is uiteraard ook mogelijk. U stelt de Nama samen door het kiezen van de juiste kleur stof en de kleuren van het borduurwerk. 

We geven u een idee omtrent de prijs van het dekbedovertrek. Het dekbedovertrek Nama in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 200 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Nama verkrijgbaar vanaf 353 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 78 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 82 euro. 

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.