mirabel slabbinck logo

Marilo collectie

Marilo uit de collectie van Mirabel Slabbinck slaagt erin om het grillige- en elegante lijnenspel en de unieke kleurencombinaties van marmer door te vertalen tot in de slaapkamer.

Deze uitgesproken en natuurlijke collectie versterkt het karakter van elk interieur. Marilo is een prachtig ontwerp! U kunt geheel uw kleuren en stoffen naar uw wens samenstellen. Wij helpen u graag in de keuze naar de juiste kleurcombinaties. De bourdons worden in drie kleuren geborduurd in een kleurvolgorde die u zelf kiest. Bovendien kunt u het geheel afmaken met bijpassende sierkussens Marilo. 

Deze sierkussens zijn beschikbaar in de maten: 40×30 cm, 40×40 cm of 40×60 cm. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in verschillende kleuren. De bijpassende kussensloop is voorzien van lijnen en is strak afgewerkt zonder een volant. Indien u gladde bijpassende slopen wenst zonder de lijnen bij het overtrek, dan is dit uiteraard mogelijk. Deze slopen worden uni genoemd. 

Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen.

Het dekbedovertrek Marilo (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 257 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Marilo (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 421 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 61 euro en in de maat 60×60 cm (uni) vanaf 63 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.