mirabel slabbinck logo

Lunar collectie

Lunar uit de collectie van Mirabel Slabbinck is geïnspireerd door de magische sterrenhemel en de stille kracht van de maan (luna).

Door deze unieke borduurtechniek van Mirabel Slabbinck brengt zij de vorm en het reliëf van het maanlandschap tot leven! Voor dit ontwerpt heeft u de keuze uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in heel veel verschillende kleuren. 

Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen om uw aankoop helemaal compleet te maken. Tevens kunt u een bijpassend plaid bestellen om het geheel af te maken. Dit bijpassend plaid is gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. Deze producten van Mirabel Slabbinck geven een warme én exclusieve uitstraling. 

U heeft dus de keuze uit diverse kleuren. Ook de kleur van het borduurwerk kunt u volledig naar eigen wens kiezen.

Het dekbedovertrek Lunar in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 257 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Lunar verkrijgbaar vanaf 416 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 83 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 80 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.