mirabel slabbinck logo

Lini
collectie

Lini uit de collectie van Mirabel Slabbinck is afgewerkt met een art deco tekening die machine geborduurd is. U heeft bij dit ontwerp de keuze uit diverse stoffen en kleuren.

Op de foto ziet u dat er gebruik is gemaakt van witte- en gouden tinten. Deze kleurcombinatie geeft een heel exclusieve sfeer. Dit ontwerp kan in diverse stofkwaliteiten worden gemaakt. Bijvoorbeeld in 100% Egyptisch katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. Bovendien kunt u bij dit ontwerp kiezen uit meerdere kleuren van het borduurwerk. Uiteraard kunt u ook een bijpassende kussensloop bestellen en bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Het dekbedovertrek Lini (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 233 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Lini verkrijgbaar vanaf 344 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. 

Een losse kussensloop (met bourdon) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 75 euro en in de maat 60×60 cm (met bourdon) vanaf 76 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.