mirabel slabbinck logo

Kodi
collectie

Corvus uit de collectie van Mirabel Slabbinck zorgt ervoor dat u uw eigen kleurcombinatie kunt creëren door te spelen met effen stoffen en de diverse typen linten die in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Kodi uit de collectie van Mirabel Slabbinck is een erg comfortabele en duurzame tricot plaid gemaakt van 100% katoen met lange vezels waarmee u uw slaapkamer of uw woonkamer helemaal kunt stylen. Het plaid zorgt voor een natuurlijke look en is van toegevoegde waarde in uw interieur!

  • Kaki groen
  • Cream
  • Charcoal (donkergrijs)
  • Grijs
  • Espresso

Het plaid Kodi uit de collectie van Mirabel Slabbinck in de maat 150×250 cm is verkrijgbaar vanaf 330 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.