mirabel slabbinck logo

Kali
collectie

Kali uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door subtiele tinten, zoals wit met hemelsblauw of met taupe tinten. In deze effen stoffen is het mogelijk om twee favoriete tinten te combineren.

Daarnaast ziet u de sobere en tijdloze stijl van Mirabel Slabbinck terug in haar ontwerpen in combinatie met de vrijheid in kleur. Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn zo afgewerkt dat u ze perfect aan beide zijden kunt gebruiken. De kussenslopen worden met twee kleur doorlopende hotelsluitingen afgewerkt. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. Uiteraard is het mogelijk om bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn te bestellen. Met een plaid verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn maakt u het geheel helemaal af. Dit zorgt voor een zeer chique resultaat in uw slaapkamer!

Het dekbedovertrek Kali (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 170 euro.

In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Kali (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 303 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 70 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 72 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.