mirabel slabbinck logo

Jaluk
collectie

Jaluk uit de collectie van Mirabel Slabbinck is strak en simpel met een contrasterend lint tussen de rand gestikt. 

Het dekbedovertrek en kussensloop zijn zo afgewerkt dat u ze perfect aan beide zijden kunt gebruiken.

U kunt kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel diverse kleuren. Uit de linten serie van Mirabel Slabbinck kunt u uw gewenste kleur kiezen. Uiteraard is het mogelijk om bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen te bestellen.

Indien u wenst om het geheel af te maken, adviseren wij een plaid die verkrijgbaar is in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn uit de collectie van Mirabel Slabbinck. Het dekbedovertrek Jaluk (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 224 euro.

In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Jaluk (katoen) verkrijgbaar vanaf 343 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 78 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 80 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.  
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.