mirabel slabbinck logo

Gizli
collectie

Gizli uit de collectie van Mirabel Slabbinck is tijdloos. Voor dit tijdloze dubbelzijdige dekbedovertrek heeft u de keuze uit twee kleuren om te combineren naar uw eigen wens. Voor dit ontwerp heeft u de keuze uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren.

 Bovendien zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar. Het mooie aan dit ontwerp is dat het geleverd kan worden met drie typen kussenslopen. Allereerst heeft u de keuze uit een kussensloop die een boord heeft zonder volant. Ten tweede kunt u kiezen uit een kussensloop met een dubbele volant aan beide zijden. Hierbij is de binnenzijde van de volant in een andere kleur afgewerkt. Tot slot heeft u de keuze uit een kussensloop met een volant rondom. Deze stijlen geven een stijlvol effect voor uw slaapkamer. U kunt eindeloos combineren met uw favoriete kleurcombinatie.

Bovendien is het mogelijk om het geheel af te maken met een stijlvol plaid Gizli uit de collectie van Mirabel Slabbinck. Het plaid wordt mooi doorgestikt. Uiteraard is het mogelijk om voor dit ontwerp uw eigen kleurcombinatie te kiezen uit de diverse stoffen. Het plaid Gizli is van toegevoegde waarde in uw slaapkamer!

Het dekbedovertrek Gizli (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 147 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Gizli (katoen) verkrijgbaar vanaf 257 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 106 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 114 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.