mirabel slabbinck logo

Fanna collectie

Fanna uit de collectie van Mirabel Slabbinck is afgewerkt met machine borduurwerk inclusief uw eigen initialen! Deze set wordt voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren die u wenst.

U heeft dus de keuze uit diverse stoffen en kleuren. Indien uw voorkeur uitgaat naar meer dan één initiaal, dan zullen de initialen kleiner worden geborduurd. Bovendien is het mogelijk om een bijpassend plaid te bestellen. Naast het prachtige luxe bedlinnen Fanna is er ook een Fanna badlijn in dezelfde stijl beschikbaar! Check de foto’s. De badjassen worden geheel op maat gemaakt in een prachtige Egyptische gekamd katoen kwaliteit. U kunt zelf kiezen welke initialen er worden geborduurd op de kleur badlinnen van uw keuze, ook bepaalt u zelf de kleur van het garen waarmee geborduurd wordt.

De badjas Fanna is verkrijgbaar vanaf 284 euro. Het dekbedovertrek Fanna uit de collectie Mirabel Slabbinck in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 269 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Fanna verkrijgbaar vanaf 379 euro. 

Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 87 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 94 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.