mirabel slabbinck logo

Corium collectie

Corium uit de collectie van Mirabel Slabbinck is een schitterend stoer lederen kussen. 

Het kussen zorgt voor een natuurlijke look en is van toegevoegde waarde in uw slaapkamer! Het Corium kussen en het dekbedovertrek Borda worden vaak samen gekocht en gestyled. 

Het kussen Corium in de maat 40×40 cm is verkrijgbaar vanaf 181 euro en in de maat 40×60 cm vanaf 234 euro. U heeft bij dit kussen de keuze uit vier mooie kleuren uit de collectie van Mirabel Slabbinck.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.