mirabel slabbinck logo

Borda collectie

Borda uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door een strak en chique dessin. Bij de Borda wordt gebruik gemaakt van visgraat lint die plat gestikt worden op de boord van de stof.

Het dekbedovertrek Borda is verkrijgbaar in katoen en in katoen satijn stof. Deze set is verkrijgbaar in diverse kleuren evenals de kleur van het visgraat lint. Deze producten van Mirabel Slabbinck geven een warme én exclusieve uitstraling.

Het dekbedovertrek Borda (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 220 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Borda (katoen) verkrijgbaar vanaf 367 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 108 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 110 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.