mirabel slabbinck logo

Bava
collectie

Bava uit de collectie van Mirabel Slabbinck is stoer en anders dan anders. Bava heeft 3 krassende sierstiksels die mooi in elkaar overlopen. Op deze ontwerpen ziet u het vakmanschap van Mirabel Slabbinck duidelijk naar voren komen.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel kleuren. Indien u gladde bijpassende slopen zonder borduring bij het dekbedovertrek wenst, is dit uiteraard ook mogelijk. Dit wordt uni slopen genoemd. Uiteraard kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen. De collectie Bava kent een grote variatie aan kleuren en stoffen. Wij helpen u graag met de juiste kleurcombinaties.

Bij dit ontwerp kunt u kiezen uit twee kussenslopen met verschillende dessins. Allereerst is het mogelijk om een ontwerp te kiezen waarbij de sierstiksels iets uit elkaar staan of een ontwerp waarbij de sierstiksels dicht tegen elkaar aanstaan.

Het dekbedovertrek Bava (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 225 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Bava (katoen) verkrijgbaar vanaf 400 euro. 

Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 58 euro en in de maat 60×60 cm (uni) vanaf 59 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.