mirabel slabbinck logo

Banzi
collectie

Banzi uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door kleuren die doorlopen op de volant. Gedaan met binnen de lijntjes te tekenen. Letterlijk! Zo wordt er een heerlijke chaos in de orde gecreëerd.

Laat u verrassen door deze subtiele imperfecties en maak kennis met het bedlinnen Banzi. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. 

Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen om de look helemaal af te maken. Het ontwerp Banzi stelt u samen door de hoofdkleur stof te kiezen en de kleur stof voor de band. Het ontwerp Banzi draagt bij aan een warme en exclusieve uitstraling in uw slaapkamer! 

Wij helpen u graag met uw keuze van de juiste kleurcombinaties. 

Het dekbedovertrek Banzi (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 246 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Banzi (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 405 euro.

Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 143 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 144.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.