mirabel slabbinck logo

Aloka collectie

Aloka uit de collectie van Mirabel Slabbinck blaast nieuw leven in kant. De symmetrie en de herhaling gaan hand in hand met schaduwen en kleuren. Volg de stiksels met uw vinger en verbaas u over de fijne afwerking.

Dit linnen geeft cachet aan elk soort interieur. Want Aloka, dat is tijdloze elegantie! Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel verschillende kleuren. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. U stelt de Aloka zelf samen door het kiezen van de juiste kleur stof en de kleuren van het borduurwerk.

Het dekbedovertrek Aloka (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 294 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Aloka (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 464 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.