mirabel slabbinck logo

Abadi collectie

Abadi uit de collectie van Mirabel Slabbinck is stijlvol en tijdloos! Dat is de exacte omschrijving die bij het ontwerp Abadi hoort. U heeft de keuze uit diverse stoffen en kleuren.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. De bijpassende kussensloop heeft een brede versierde volant. Uiteraard is het ook mogelijk om bijpassende hoeslakens te bestellen van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Tevens kunt u het geheel afmaken door een plaid te bestellen van het materiaal: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. Deze producten van Mirabel Slabbinck geven een warme én exclusieve uitstraling. Al met al heeft u de keuze uit heel veel verschillende kleuren.

Het dekbedovertrek Abadi in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 274 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Abadi verkrijgbaar vanaf 426 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 172 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 173 euro.

Ons advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. 

Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. 

De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

mirabel slabbinck brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Mirabel Slabbinck.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.