Viking Scandinavisch slapen

Scandinavisch Slapen?

Scandinavisch slapen

Scandinavisch slapen met een Viking bed is onderscheidend op alle fronten.

Waarom Scandinavisch slapen?

Bij Scandinavisch slapen lig je niet op je bed maar in je bed. Het bed sluit perfect aan op jouw lichaam wat zorgt voor een optimale ondersteuning. Dit comfortabele ligcomfort voorkomt dat er tijdens je slaap drukpunten ontstaan op schouders en heupen. Hierdoor draai je minder en wordt je maximaal uitgerust wakker. Men zegt ook niet voor niks dat slaap en gezondheid bij elkaar horen. Heb je eenmaal in een goed bed geslapen dan herken je het verschil. Bij Viking Bedden hebben we dan ook een belangrijke missie. Bedden bouwen die bijdragen aan een gezonde nachtrust en dromen laten uitkomen.

Milieuvriendelijk produceren voor jouw welzijn

Bij Viking Bedden lopen we voorop als het gaat om het maken van kwalitatief goede bedden met veel comfort, een doordacht systeem en een mooi design. Dit geeft jouw lichaam de grootste kans op een goede nachtrust en maximaal herstel.

Om optimale rust te krijgen is het minstens zo belangrijk dat je in gedachten kunt ontspannen. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan bij het zoeken naar materialen die niet alleen goed voor jou, maar ook voor de dieren en de natuur zijn. Voor zover mogelijk hebben we milieucertificaten gebruikt.

We zijn trots op het feit dat onze bedden kunnen worden gerecycled indien nodig en we proberen ook na te denken over het transport van onze producten, Bij Viking vinden we niet alleen onze afkomst belangrijk maar ook het creëren van een toekomst voor onze volgende generaties

Made in Småland

Viking bedden worden geproduceerd in Småland. De duurzame fabriek die volledig CO2 neutraal produceert bevindt zich midden in de Småland- bossen. Met veel trots combineert Viking de Zweedse tradities met modern design en innovatieve technologie.

Het echte Zweden’ is de officiële slogan van de regio Småland in het zuidoosten van Zweden. En die slogan dekt prima de lading, want je vindt het hier allemaal: een rijke cultuur, de ongerepte natuur en veel tradities die in deze regio hun oorsprong vinden. Door Småland reis je door dichte, eeuwenoude
bossen, langs sprankelende meren, schilderachtige rode huisjes en levendige frisgroene weiden.

Zweeds leven

De manier waarop mensen leven in Scandinavië is een grote inspiratiebron voor Viking. Graag delen wij wat van de leef wijsheden van de Zweden om jou te
inspireren.

Zweden zijn dol op het buitenleven. Het leven in de natuur en het respecteren van de omgeving om je heen staat hierbij centraal. Ook in Nederland zijn er mogelijkheden genoeg om er op uit te trekken. Ga bijvoorbeeld lekker uitwaaien op het strand, een lange boswandeling maken of gewoon lekker slenteren door het park. Geniet van de frisse lucht en de wereld om je heen.

Uit verschillende studies blijkt dat pauzes nemen de productiviteit verhoogt. Las daarom een “Fika” in. Dit is de Zweedse koffiepauze. Op veel Zweedse werkplekken wordt halverwege de ochtend en opnieuw halverwege de middag gepauzeerd. Haal inspiratie uit de Zweedse keuken. De zalm in Zweden is van topkwaliteit en wordt ook regelmatig gegeten. Supergezond en een smakelijke manier om de Scandinavische lifestyle te omarmen. Het geheim van een gelukkig leven is een goede nachtrust.

In Zweden zeggen ze: “In je leven maak je drie grote investeringen: je huis, je auto en je bed”. Niet alleen de juiste hoeveelheid slaap maar ook de kwaliteit van de slaap is van groot belang. Tijd om te investeren in een nieuw bed dus.

Goede nachtrust alvast!