Over ons

Jeroen Haarhuis

Haarhuis & Jansen betekent heel veel voor mij.


Niet alleen omdat ik samen met Cees dit zelf ben begonnen, maar ook omdat ik er mijn passie in kwijt kan.
Passie voor slaap. Slaap is de basis van een gezond, energiek en gelukkig leven. Iedere dag slapen we.


Maar ook passie voor samenwerken. Samenwerken met ons team, samenwerken met onze dealers én samen ervoor zorgen dat er steeds meer mensen beter slapen.
Dat doen we op basis van eerlijk advies.


Verder ben ik vooral een gezelligheidsdier. Ik breng zoveel mogelijk tijd door met mijn jonge, grote gezin, mijn familie en vrienden en probeer ook nog wat uurtjes per week te sporten.

Cees Jansen

In 2002 heb ik samen met Jeroen ons bedrijf opgericht met als motivatie wat we voor een baas doen kunnen we zelf beter en met veel meer plezier. Het samenwerken met onze bestaande klanten en het leren kennen van nieuwe klanten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd met mijn familie en vrienden door te brengen. Sportief of onder het genot van een hapje en een drankje.

Monique Reinders

Sinds 2013 werkzaam bij Haarhuis & Jansen en voel me nog steeds als een vis in het water. Het werken met een klein team maakt dat de werkzaamheden nooit een dag hetzelfde zijn en we elkaar kunnen opvangen, daar waar nodig. 

Ben getrouwd en trotse moeder van 3 heerlijke pubers. In mijn vrije tijd mag ik graag tennissen, maar een goed boek vind ik ook heerlijk. Verder vind ik heerlijk om onder het genot van een hapje en drankje te borrelen met familie en/of vrienden.

Lindy Beverdam

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Haarhuis & Jansen waar ik mij erg thuis voel. Wat ik prettig vind is dat alle ideeën welkom zijn en ik mij erg gewaardeerd voel. Bovendien vind ik het fijn om onderdeel te zijn van een klein team en hecht ik veel waarde aan werken in teamverband. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een drankje en een hapje te doen met vrienden en familie. Op vakantie mag ik graag sportief bezig zijn en ben ik een voorstander van cultuur snuiven. Daarnaast heb ik een grote passie voor (online) marketing!

Dennis Poffers

In 1999 ben ik mijn carrière gestart in de bedden en inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam in deze bijzondere branche. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Haarhuis & Jansen als Accountmanager buitendienst en daarbij mede-verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons dealernetwerk. Het mooie aan onze branche is dat wij mensen kunnen helpen aan een goede nachtrust, waardoor ze zich overdag ook écht beter voelen. Je slaapt maar liefst 1/3e deel van je leven, dus het belang van een goede nachtrust is enorm groot! Ik ben getrouwd, trotse papa van een mooi gezin, fanatieke sporter en gek op gezelligheid.

Olivier van der Sarren

In het jaar 1993 zette ik mijn eerste stappen in de meubelwereld. Ik voelde me er meteen zo thuis, dat er uit stappen niet tot de opties behoorde. Met vele kilometers, en ook wel kilo’s op de teller heeft deze uitgeslapen Belg in september 2020 het team van Haarhuis & Jansen vervoegd. Het is dan ook een droom om deze collecties te mogen aanbieden aan mijn goede vrienden, ook wel gekend onder de noemer “klanten”. Met rustige standvastigheid kunnen we stellen dat zo veel leuke momenten plaats vinden in bed. Het is ook de plaats die ons geborgenheid schenkt, ons troost biedt als het eens minder gaat, ons met warme tederheid verzorgt bij ziekte en ons beschermt tegen de monsters in de kast. Een hele eer om dit als eenvoudig manneke te mogen vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik ook heel actief als passieve sporter. Vooral wanneer het wielergekletter weerklinkt over de Vlaamse kasseien of het motorgebrul over de F1-circuits raast en en hen naar rubber doet geuren. Tot slot nog dit, wie in een zilveren bed slaapt heeft gouden dromen.