Over ons

Jeroen Haarhuis

Haarhuis & Jansen betekent heel veel voor mij.


Niet alleen omdat ik samen met Cees dit zelf ben begonnen, maar ook omdat ik er mijn passie in kwijt kan.
Passie voor slaap. Slaap is de basis van een gezond, energiek en gelukkig leven. Iedere dag slapen we.


Maar ook passie voor samenwerken. Samenwerken met ons team, samenwerken met onze dealers én samen ervoor zorgen dat er steeds meer mensen beter slapen.
Dat doen we op basis van eerlijk advies.


Verder ben ik vooral een gezelligheidsdier. Ik breng zoveel mogelijk tijd door met mijn jonge, grote gezin, mijn familie en vrienden en probeer ook nog wat uurtjes per week te sporten.

Cees Jansen

In 2002 heb ik samen met Jeroen ons bedrijf opgericht met als motivatie wat we voor een baas doen kunnen we zelf beter en met veel meer plezier. Het samenwerken met onze bestaande klanten en het leren kennen van nieuwe klanten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd met mijn familie en vrienden door te brengen. Sportief of onder het genot van een hapje en een drankje.

Monique Reinders

Sinds 2013 werkzaam bij Haarhuis & Jansen en voel me nog steeds als een vis in het water. Het werken met een klein team maakt dat de werkzaamheden nooit een dag hetzelfde zijn en we elkaar kunnen opvangen, daar waar nodig. 

Ben getrouwd en trotse moeder van 3 heerlijke pubers. In mijn vrije tijd mag ik graag tennissen, maar een goed boek vind ik ook heerlijk. Verder vind ik heerlijk om onder het genot van een hapje en drankje te borrelen met familie en/of vrienden.

Rutger van der Wal

 

Hallo mijn naam is Rutger van der Wal.

Februari 2022 ben ik “weer “ bij Haarhuis & Jansen begonnen als accountmanager, verantwoordelijk voor het rayon Noord en om na 6 jaar weer terug te zijn voelt als thuiskomen in een topteam met een fijne sfeer.

Met de mooie merken die wij voeren bij H & J en de gedreven collega’s kan ik niet anders zeggen dat wij gezamenlijk voor het beste resultaat zullen gaan.

Ik ben getrouwd met Annet van der Wal en de trotse vader van 2 mooie kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, maar mijn passie ligt vooral bij de Racefiets, waar ik de nodige uurtjes op doorbreng.

Verder vind ik het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan, een terrasje te pakken en af en toe een hapje te gaan eten buiten de deur.

Lisa Jager

In december 2021 ben ik begonnen bij Haarhuis en Jansen en het voelde meteen als binnen komen in een warm bad. Door een klein maar heel fijn team, is het altijd leuk om hier te mogen werken. Er kan gelachen worden maar ook hard doorgewerkt maar bovenal staan we klaar voor elkaar. Dit vind ik een hele fijne werksfeer!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te leven als een Bourgondiër: met een wijntje genieten van het eten en nieuwe recepten uitproberen, borrelen met vrienden en knuffelen met mijn twee katten. Máár ik vind het ook leuk om in de gym bezig te zijn met krachttraining en om de wereld te ontdekken. Op reis vind ik het heerlijk om nieuwe culturen te ondervinden en ervaren, mooie hikes te maken in de prachtige natuur en, natuurlijk, te genieten van al het lekkere eten.

Lisette Nijland

Na een paar jaar verkoopster te zijn geweest in een beddenspeciaalzaak kwam er in november 2021 deze mooie baan bij Haarhuis & Jansen op mijn pad! Deze leuke veelzijdige baan waarin geen dag hetzelfde past perfect bij mij.

Ik ben moeder van 3 sportieve kids, waardoor veel van mijn vrije tijd naar hun sporten gaat. Zo sta ik in de zomermaanden regelmatig langs een circuit in binnen en buitenland om onze zoon aan te moedigen met zijn race sport. In de winter sta ik in de sporthal de acrobatische kunsten van onze 2 dochters aan te moedigen.

Daarnaast wandel ik graag en rij ik (bij mooi weer) motor. Dit doe ik het liefst met familie en/of vrienden want samen is zoveel leuker en gezelliger! 

Olivier van der Sarren

In het jaar 1993 zette ik mijn eerste stappen in de meubelwereld. Ik voelde me er meteen zo thuis, dat er uit stappen niet tot de opties behoorde. Met vele kilometers, en ook wel kilo’s op de teller heeft deze uitgeslapen Belg in september 2020 het team van Haarhuis & Jansen vervoegd. Het is dan ook een droom om deze collecties te mogen aanbieden aan mijn goede vrienden, ook wel gekend onder de noemer “klanten”. Met rustige standvastigheid kunnen we stellen dat zo veel leuke momenten plaats vinden in bed. Het is ook de plaats die ons geborgenheid schenkt, ons troost biedt als het eens minder gaat, ons met warme tederheid verzorgt bij ziekte en ons beschermt tegen de monsters in de kast. Een hele eer om dit als eenvoudig manneke te mogen vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik ook heel actief als passieve sporter. Vooral wanneer het wielergekletter weerklinkt over de Vlaamse kasseien of het motorgebrul over de F1-circuits raast en en hen naar rubber doet geuren. Tot slot nog dit, wie in een zilveren bed slaapt heeft gouden dromen.

Marcel swart

Hallo mijn naam is Marcel Swart. Ik ben getrouwd met Marion en we hebben twee prachtige dochters. Van onze oudste dochter hebben we een kleindochter, waar we enorm van genieten.
Motor rijden in de bergen vind ik super gaaf, fietsen en wandelen zijn ook dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Lekker uiteten en een terrasje pikken hoort daar ook zeker bij.

Sinds mijn 20e zit ik in de sales, verkopen en adviseren zit dan ook in mijn DNA.
Ik ben een echte teamplayer en ben op 1 november 2021 begonnen bij Haarhuis en Jansen als accountmanager Zuid Nederland. Vanaf dag 1 ben ik terecht gekomen in een warm bad, het is daarom ook zo fijn om hier te mogen en te kunnen werken. Samen met dit team voor de beste resultaten gaan.