[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

 

Belgisch haute couture linnen  


Collectie


De Mirabel Slabbinck collectie bestaat uit:
  • Bedlinnen 
  • Badlinnen
  • Tafellinnen 

Bent u op zoek naar exclusief bedlinnen en heeft u speciale kleuren of afmetingen? Al het bed- en badtextiel wordt volledig met de hand op maat gemaakt in Brugge. Mirabel Slabbinck kent een groot assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Impressie

Hieronder geven wij u een impressie van het prachtige bedlinnen uit de exclusieve collectie van Mirabel Slabbinck.

Klik op de afbeeldingen hieronder en ontdek per product meer informatie over de fantastische collectielijn.

Best verkochte producten Mirabel Slabbinck

Hieronder vindt u een overzicht van de best verkochte producten uit de collectie van Mirabel Slabbinck. Per product kunt u verder klikken en komt u op een nieuwe pagina waarbij meer informatie wordt gegeven over de fantastische collectielijn.

Geschiedenis 

Het begon allemaal in een klein borduuratelier in het jaar 1903. Momenteel is het een internationaal textielbedrijf met ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap. Momenteel staat de vierde generatie Slabbinck aan het roer van het Brugse atelier. Een van hen is Mirabel Slabbinck, die 10 jaar geleden startte met de exclusieve collectie bed-, bad- en tafellinnen die sinds het jaar 2012 haar naam draagt. Mirabel laat zich niet alleen inspireren door schilderijen en boeken, maar ook door gesprekken met haar klanten. In de exclusieve collectie vindt u de vertalingen van Mirabel terug.

 

Bezoek website

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_video link=”https://youtu.be/aGIRpEWtcY4″ el_width=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

Catalogus Mirabel Slabbinck 

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

 

catalogus mirabel slabbinck

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]