[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

 

Mirabel Slabbinck – Phi

Phi uit de collectie van Mirabel Slabbinck is niet alleen een Griekse letter, maar staat nu ook voor de versmelting van vakmanschap én meesterschap. De samenwerking tussen Mirabel Slabbinck en interieurarchitecten resulteerde in de geboorte van Phi, een unieke collectie interieurlinnen gebaseerd op de verhouding van de Gulden Snede. Als wij het niet in wiskundige termen uitdrukken, betekent Phi een exclusief aanbod aan bed-, bad- en tafellinnen dat gemaakt is in België. Voor het ontwerp Phi kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel kleuren. U kunt uw bed stijlen met bijpassende kussenslopen die zijn voorzien van linten. Uiteraard zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn te bestellen. Om het geheel af te maken kunt u een bijpassend plaid bestellen die gemaakt is van 100% Egyptisch gekamd katoen satijn. Dit geeft een exclusieve look in uw slaapkamer!


Het dekbedovertrek Phi in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 226 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Phi verkrijgbaar vanaf 377 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 114 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 116 euro.

 

 

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

 

catalogus mirabel slabbinck

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]