[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

Mirabel Slabbinck – Opala

Opala uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gesierd door de mysterieuze jaarringen. Elk jaar vormen deze grillige lijnen en kleuren het levenspad van een boom. Mirabel liet zich erdoor inspireren en combineert machinaal borduurwerk en applicaties met manueel geleide stiksels. Het resultaat is dat er met dit linnen een ontembare, magnifieke natuur in huis wordt gehaald. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn bestellen. U stelt het ontwerp Opala zelf samen door de hoofdkleur stof te kiezen en de kleur stof voor de applicatie. Daarnaast kiest u de kleur van het borduurgaren. De hoofdkussens zijn helemaal glad. Dit wordt uni genoemd. Indien uw voorkeur uitgaat naar een bijpassend hoofdkussen, kunt u dit gerust aan ons doorgeven.

Het dekbedovertrek Opala (katoen satijn) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 354 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Opala (katoen satijn) verkrijgbaar vanaf 630 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (uni) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 61 euro en in de maat 60×60 cm (uni) vanaf 63 euro.

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

catalogus mirabel slabbinck

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]