[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

 

Mirabel Slabinck – Kodi

Kodi uit de collectie van Mirabel Slabbinck is een erg comfortabele en duurzame tricot plaid gemaakt van 100% katoen met lange vezels waarmee u uw slaapkamer of uw woonkamer helemaal kunt stylen. Het plaid zorgt voor een natuurlijke look en is van toegevoegde waarde in uw interieur!

Het plaid Kodi is verkrijgbaar in de maat 150×250 cm. U heeft bij het plaid de keuze uit vijf mooie kleuren uit de collectie van Mirabel Slabbinck.
Hieronder de kleuren waar u uit kunt kiezen:

 

  • Kaki groen
  • Cream
  • Charcoal (donkergrijs)
  • Grijs
  • Espresso

Het plaid Kodi uit de collectie van Mirabel Slabbinck in de maat 150×250 cm is verkrijgbaar vanaf 330 euro.

 

 

 

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

 

catalogus mirabel slabbinck

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]