[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

Mirabel Slabbinck – Kimu

Kimu uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door tijdloos, stoer en modern. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de bordering bij het dekbedovertrek wilt, is dit uiteraard ook mogelijk. Deze slopen worden uni genoemd. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen om de look helemaal af te maken in uw slaapkamer. De kleur van de stof voor het dekbedovertrek, het kussensloop of het laken is te kiezen uit diverse kleuren. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste kleurcombinaties.

Het dekbedovertrek Kimu (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 247 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Kimu (katoen) verkrijgbaar vanaf 388 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (met borduring) in de maat 50×70 cm en in de maat 60×60 cm (met borduring) is verkrijgbaar vanaf 122 euro.

 

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

 

catalogus mirabel slabbinck

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]