[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

Mirabel Slabbinck – Anethum

Anethum uit de collectie van Mirabel Slabbinck is een tijdloos model en een voorbeeld van vakmanschap. Door te werken met de klassieke siersteek en de kleine ajour, krijgt men vakkundig ingewerkte randen zonder naad. Een stijlvol ontwerp. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in veel kleuren. U kunt het geheel afmaken met een bijpassende kussensloop die ook is voorzien van een ajourrand met volant. Uiteraard is het ook mogelijk om gladde bijpassende slopen met volant te bestellen zonder ajourrand bij het dekbedovertrek. Deze kussenslopen worden uni genoemd. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen.

Het dekbedovertrek Anethum (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 181 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Anethum (katoen) verkrijgbaar vanaf 316 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (ajourrand met volant) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 162 euro en in de maat 60×60 cm vanaf 166 euro.

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

 

catalogus mirabel slabbinck

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]