[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

mirabel slabbinck logo

 

Mirabel Slabbinck – Amona

Amona uit de collectie van Mirabel Slabbinck wordt gekenmerkt door de prachtige kruislingse siersteken. Hierdoor krijgt dit mooie bedlinnen Amona de klasse die het verdient. Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in diverse kleuren. Indien u gladde bijpassende slopen zonder borduring wenst bij het dekbedovertrek, dan is dit uiteraard mogelijk. Dit worden uni slopen genoemd. Bovendien kunt u bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen bestellen. Bij het ontwerp Amona heeft u de keuze uit heel veel verschillende kleuren en stoffen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleurcombinaties!

Ook is het bij dit ontwerp mogelijk om te kiezen uit twee typen dekbedovertrekken en lakens. Het ene dessin biedt de mogelijkheid om uw initialen erop te borduren en het andere dessin biedt de mogelijkheid om geen initialen erop te borduren, maar enkel de kruislingse borduur siersteken.

Het dekbedovertrek Amona (katoen) in de maat 140×220 cm is al verkrijgbaar vanaf 196 euro. In de maat 240×220 cm is het dekbedovertrek Amona (katoen) verkrijgbaar vanaf 340 euro. Dit zijn de prijzen zonder kussenslopen. Een losse kussensloop (met borduursel) in de maat 50×70 cm is verkrijgbaar vanaf 104 euro en in de maat 60×60 cm (met borduursel) vanaf 105 euro.

 

 

Advies

Wist u dat alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel Slabbinck speciaal voor u op maat worden gemaakt? Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van een prijsopgave. Geef gerust uw gewenste maat en kleuren door en wij zullen u voorzien van een prijs. Mirabel Slabbinck kent namelijk een ruim assortiment aan exclusieve stoffen gecombineerd met meer dan 100 jaar ervaring. De collectie kenmerkt zich door sobere, tijdloze strakke lijnen en is vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. De kracht van dit Belgische merk zit in de meer dan 100 jaar ervaring van het Brugse atelier van Slabbinck. In dit Brugse atelier wordt dan ook de hele collectie, van ontwerp tot afwerking, vervaardigd.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste stoffen en kleuren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Catalogus Mirabel Slabbinck

In de catalogus geven we u een overzicht van alle kwaliteiten. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

catalogus mirabel slabbinck


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]