Kussens en dekbedden

Dauny logo

Kussens

Wie eenmaal op een donzen kussen van Dauny geslapen heeft, wil nooit meer iets anders. Want het Zwitserse merk van donzen kussens en dekbedden staat al decennia lang aan de absolute top in dekbeddenland. 

Dauny logo

Dekbedden

Wie eenmaal onder een donzen dekbed van Dauny geslapen heeft, wil nooit meer iets anders. Want het Zwitserse merk van donzen dekbedden en kussens staat al decennia lang aan de absolute top in dekbeddenland.

Dauny - Zwitserse kwaliteit

Wie eenmaal onder een donzen dekbed van Dauny geslapen heeft, wil nooit meer iets anders. Want het Zwitserse merk van donzen dekbedden en kussens staat al decennia lang aan de absolute top in dekbeddenland.

In het atelier te Fischbach-Göslikon (Zwitserland) worden deze dekbedden van wereldklasse nog steeds met de hand gemaakt uit de meest zuivere-, nieuwe-, witte- ganzendons.

Wat het merk zo bijzonder maakt is dat er enkel gebruik wordt gemaakt van een grote vlok gecertificeerde dons. Er worden zelfs dekbedden gemaakt van hand gesorteerde dons! Alle dons wordt gewassen met bronwater.

De tijk (zeg maar de hoes om de dons) van het dekbed wordt gemaakt van de lichtste fijnbatist ter wereld. Deze is uniek en gepatenteerd door het Zwitserse familiebedrijf. U kunt ook kiezen uit een ongebleekte katoen, een Jaquard geweven stof of een zijde tijk.

Het resultaat is dat deze dekbedden ultra licht zijn. U voelt als het ware niet dat u onder een dekbed ligt, maar u ligt wel heerlijk warm en comfortabel.

Dauny dekbedden en kussens Zwitserland
Dauny kussens

Assortiment dekbedden en kussens

Er bestaan vele soorten Dauny dekbedden en Dauny kussens.
Wij hebben de volledige collectie opgenomen in ons assortiment.

Het assortiment bestaat uit:

  • Eiderdons
  • Handgesorteerde dons
  • 100% ganzendons
  • Nekondersteuningskussens van dons
  • Comfortkussens van dons

Dauny, het beste dons
ter wereld

Gelooft u ons niet? Check het in de video! 
Het dons is zo licht dat u niet eens voelt in welke hand het ligt.

Heeft u vragen?

Vul onderstaand formulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug!