[vc_row css=”.vc_custom_1590598717844{margin-right: 3px !important;margin-left: 3px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-9 vc_col-sm-offset-0″][vc_single_image image=”34″ img_size=”254×74″][vc_column_text]

Hypnos bedden

’s Werelds meest duurzame beddenmerk

Hypnos bedden: Volledig CO2-vrije productie, 100% recyclebare matrassen en boxsprings, 10 jaar volledige garantie, geen schuim, geen lijm- of andere kleefstoffen..

Koninklijk onderscheiden, hofleverancier van het koningshuis, trendsetter op het gebied van slaapkamerinspiratie… Welkom in de wereld van Hypnos.

Toen George Henry Keen zijn eerste matras met de hand vervaardigde uit enkel natuurlijke materialen, had hij nooit kunnen vermoeden dat dit het startpunt was van het meest prestigieuze beddenmerk in Engeland. Want in 116 jaar is veel gebeurd.

Zo is Hypnos al sinds 1929 hofleverancier van het Engelse Koningshuis én heeft het de eer om zichzelf de eerste beddenfabrikant te mogen noemen die CO2-vrij produceert. (al sinds 2011).

 

bezoek website

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”544″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Handgemaakte bedden

Wist u dat onze Hypnos bedden nog steeds met de hand worden vervaardigd, zoals in 1904? Wij gebruiken geen lijm, maar draad en naald. Wij gebruiken geen synthetische producten, maar natuurlijke vezels, zoals: kasjmier, zijde, paardenhaar, alpaca, pashmina, katoen en wol.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”500″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Inspired by Nature

Wij nemen u graag mee in deze inspiratie. Want de natuur dient niet alleen beschermd te worden door onze duurzame productie en eigen recycle faciliteit. Nee; de natuur beschermt onze nachtrust ook. Want de natuurlijke materialen hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Zo voelt bijvoorbeeld zijde heerlijk koel aan en heeft alpaca een enorme thermische werking. Alpaca zal dus koel aanvoelen in de zomer, maar behaaglijk warm in de winter.. En wie goed slaapt, voelt zich energieker, fitter en presteert beter.

“Eigenlijk is slaap een primaire levensbehoefte” zegt Jeroen Haarhuis van Haarhuis & Jansen Luxury Bedding, exclusief importeur in de Benelux.

“Daarnaast is het van levensbelang dat wij zorg dragen voor de natuur.. en dat doet Hypnos als geen enkel ander beddenmerk”.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”499″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

10 jaar volledige garantie

Wij maken al meer dan 100 jaar matrassen op authentieke wijze. Het vervaardigen van één Hypnos matras duurt zo’n 8 à 11 uur en wordt met veel precisie uitgevoerd door onze ervaren ambachtsmensen met draad en naald. Door deze maakwijze kunnen wij garanderen dat het product zó goed is dat wij 10 jaar volledige garantie geven. Aan het einde van die 10 jaar biedt Hypnos u de service het matras gratis te retourneren naar de fabriek in Engeland, alwaar het matras volledig in eigen beheer wordt gerecycled.

U kunt hier meer lezen over onze kernwaarden.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”498″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ontdek de mogelijkheden van Hypnos

Het voordeel van alles met de hand maken, is dat we ieder bed persoonlijk kunnen opbouwen per eindgebruiker. U vindt onze bedden in hotels over heel de wereld, maar wij bouwen ook een persoonlijk bed wanneer er een wereldleider op bezoek komt bij de Engelse koningin. Heeft u een eigen specifieke stof waarin u uw bed wilt laten stofferen? Wij maken het.
Wilt u bergruimte in uw boxspring? Geen probleem. En toch is een Hypnos matras al leverbaar vanaf €1495,- Een complete boxspring is er al vanaf €4000,- en dan heeft u echt al een bijzonder meubelstuk in uw slaapkamer. Uiteraard variëren de prijzen per matras en- of boxspring. Want bedden van €25.000,- zijn ook geen uitzondering voor dit wereldse beddenmerk.
Indien u meer wilt weten verwijzen wij u graag naar één van onze exclusieve verkooppunten die u hier kunt vinden.

Catalogus Hypnos bedden

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Hypnos bedden, matrassen en accessoires. Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]