Hypnos logo

Handgemaakte Bedden

Wist u dat onze Hypnos bedden nog steeds met de hand worden vervaardigd, zoals in 1904? Wij gebruiken geen lijm, maar draad en naald. Wij gebruiken geen synthetische producten, maar natuurlijke vezels, zoals: kasjmier, zijde, paardenhaar, alpaca, pashmina, katoen en wol.

Inspired by Nature

Wij nemen u graag mee in deze inspiratie. Want de natuur dient niet alleen beschermd te worden door onze duurzame productie en eigen recycle faciliteit. Nee; de natuur beschermt onze nachtrust ook. Want de natuurlijke materialen hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Zo voelt bijvoorbeeld zijde heerlijk koel aan en heeft alpaca een enorme thermische werking. Alpaca zal dus koel aanvoelen in de zomer, maar behaaglijk warm in de winter.. En wie goed slaapt, voelt zich energieker, fitter en presteert beter.

10 jaar volledige garantie

Wij maken al meer dan 100 jaar matrassen op authentieke wijze. Het vervaardigen van één Hypnos matras duurt zo’n 8 à 11 uur en wordt met veel precisie uitgevoerd door onze ervaren ambachtsmensen met draad en naald. Door deze maakwijze kunnen wij garanderen dat het product zó goed is dat wij 10 jaar volledige garantie geven. Aan het einde van die 10 jaar biedt Hypnos u de service het matras gratis te retourneren naar de fabriek in Engeland, alwaar het matras volledig in eigen beheer wordt gerecycled.

Ontdek de mogelijkheden

“Het voordeel van alles met de hand maken, is dat we ieder bed persoonlijk kunnen opbouwen per eindgebruiker.”

U vindt onze bedden in hotels over heel de wereld, maar wij bouwen ook een persoonlijk bed wanneer er een wereldleider op bezoek komt bij de Engelse koningin. Heeft u een eigen specifieke stof waarin u uw bed wilt laten stofferen? Wij maken het.

Wilt u bergruimte in uw boxspring? Geen probleem. En toch is een Hypnos matras al leverbaar vanaf €1495,- Een complete boxspring is er al vanaf €4000,- en dan heeft u echt al een bijzonder meubelstuk in uw slaapkamer. Uiteraard variëren de prijzen per matras en- of boxspring. Want bedden van €25.000,- zijn ook geen uitzondering voor dit wereldse beddenmerk.

Indien u meer wilt weten verwijzen wij u graag naar één van onze exclusieve verkooppunten die u hier kunt vinden.

hypnos brochure

Op dit moment werken wij hard aan onze nieuwe catalogus.

Wilt u als eerste onze gratis nieuwe catalogus ontvangen, klik dan op “gratis nieuwe catalogus aanvragen” dan zetten wij u graag op de wachtlijst en sturen u de catalogus toe zodra deze klaar is. De catalogus zal naar verwachting eind juni klaar zijn.