hypnos logo blauw

Zipped & Linked

De Hypnos optie: “Zipped and Linked” betekent in het Nederlands: matrasrits. U kunt onze Affinity matrassen combineren, omdat ze allemaal dezelfde hoogte hebben. Wilt u dat de matrassen aan elkaar gekoppeld worden middels een rits? Kies dan voor de optie: “Zipped en Linked”

Ook kunt u twee verschillende hardheden in één groot Hypnos matras krijgen. Maar er zijn meer voordelen aan deze optie. Graag lichten wij u de voordelen toe. 

Voordelen Zipped & Linked optie

Er zijn een aantal voordelen van de optie: Zipped and Linked.

De drie belangrijkste voordelen van Zipped & Linked zijn: 

  1. Discreet verbonden
  2. Verschillende comfortklasses
  3. Makkelijk keerbaar
 
Hieronder vindt u een toelichting van deze drie voordelen. 

Prijs optie Zipped and Linked

De optie: Zipped and Linked heeft een meerprijs van 450 euro.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Voordelen optie Zipped en Linked

  1. Discreet verbonden 

De optie Zipped and Linked is een handige optie om één groot Hypnos bed te veranderen in twee afzonderlijke bedden indien u dit wenst. De Hypnos boxen zijn onzichtbaar met elkaar verbonden aan het hoofd- en voeteneind door middel van een chroom koppelstuk. De Hypnos matrassen zijn verbonden door middel van een rits over de gehele matraslengte.

     2. Verschillende comfortklasses

Indien u en uw partner andere comfortklasses wensen, is het mogelijk om matrassen onderling te verbinden zodat u wel het comfort ervaart van één groot matras. Comfort hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeur en uw slaapgewoontes. De optie: “Zipped and Linked” zorgt ervoor dat u het comfort ervaart van één groot matras.

    3. Makkelijk keerbaar

Een groot voordeel van de Zipped and Linked optie is dat eenpersoonsmatrassen makkelijker te keren zijn ten opzichte van één groot matras. Door middel van deze optie kunnen twee matrassen aan elkaar worden verbonden. Daarnaast is deze optie ook erg praktisch indien u een smalle trap heeft of de toegang tot uw slaapkamer moeilijk te bereiken is. Bovendien blijkt dat voor ouderen het vaak een probleem is om één groot matras te keren vanwege het gewicht van de Hypnos matrassen.

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.