hypnos logo blauw

Hypnos topmatras Eminence

De Eminence topmatras zorgt voor een extra laag comfort bovenop de matras. De topmatras omhult uw lichaam terwijl u slaapt. De topmatras is een luxe topper met een vulling van 100% natuurlatex en lamswol om de lichaamstemperatuur te reguleren. De luxe tijk bestaat uit Belgische damast en wolmix. 

Gemiddeld gaan onze Hypnos topmatrassen acht jaar mee. De topmatras Eminence maakt geen onderscheid in comfortklasses, in tegenstelling tot de overige Hypnos matrassen.

Waarom een topmatras aanschaffen?

U kunt u afvragen wat het belang is van een topmatras. Misschien heeft u al een matras, waarom heeft u dan nog een topmatras nodig?


Een topmatras is een oplegmatras, een dun matras dat u bovenop uw matras legt. Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen.
Hieronder zullen we u de drie belangrijkste redenen toelichten:

  1. Slaapcomfort verbeteren met topmatras
  2. Naad tussen twee enkele matrassen dichten
  3. Hygiëne

Prijzen Eminence topmatras

Een topmatras Eminence is al verkrijgbaar vanaf 2.495 euro. Wilt u graag de specifieke prijs weten voor de door uw gewenste maat topmatras Eminence? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs.

Redenen aanschaffen topmatras Eminence

1. Slaapcomfort verbeteren met topmatras

Een topmatras zorgt ervoor dat u nog comfortabeler ligt. Onze Hypnos matrassen zorgen altijd voor een bepaalde ondersteuning van uw lichaam. De matras zorgt altijd voor de ondersteuning en de topmatras zorgt voor meer slaapcomfort. Onze Eminence topmatras is geschikt voor uw matras uit de collectie van Hypnos.

2. Naad tussen twee enkele matrassen dichten

Bij onze Hypnos matrassen collectie heeft u de keuze uit twee éénpersoons matrassen. Bij deze twee éénpersoons matrassen kunt u ook kiezen voor de optie: “Zipped and Linked” waarbij de twee matrassen met elkaar worden verbonden middels een rits. Een topmatras voorkomt dat één van u tijdens het slapen in deze “matrasrits” terechtkomt of in de naad ligt indien er niet voor de optie zipped and linked gekozen is.

3. Hygiëne

Een andere belangrijke reden is de lange levensduur. Met een topmatras gaat uw normale matras langer mee, want de matras is beter beschermd tegen vuil en vocht.

Tot slot is onze topmatras natuurlijk makkelijker op te tillen tijdens het bed verschonen! Dat scheelt heel wat tijd, zodat u sneller uw bed in kan!

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan hiernaast op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.