hypnos logo blauw

Hypnos topmatras Alpaca

De Alpaca topmatras zorgt voor een extra laag comfort bovenop de matras. De topmatras omhult je lichaam terwijl je slaapt. De topmatras is gevuld met luxe alpacawol wat zorgt voor een unieke zachtheid. Bovendien draagt dit materiaal bij aan de temperatuurregeling. Het materiaal Solotex is er onder andere in verwerkt en zorgt voor een uitstekende zachtheid en vormbehoud. 

Gemiddeld gaan onze Hypnos topmatrassen acht jaar mee. De topmatras alpaca maakt geen onderscheid in comfortklasses, in tegenstelling tot de overige Hypnos Affinity matrassen. Bekijk de gehele collectie Hypnos Affinity matrassen.

Waarom een topmatras aanschaffen?

Je kunt je afvragen wat het belang is van een topmatras. Misschien heb je al een matras, waarom heb je dan nog een topmatras nodig?
Een topmatras is een oplegmatras, een dun matras dat je bovenop je matras legt. Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen.

Hieronder zullen we je de drie belangrijkste redenen toelichten:

  1. Slaapcomfort verbeteren met topmatras
  2. Naad tussen twee enkele matrassen dichten
  3. Hygiëne

Prijzen Alpaca topmatras

Een topmatras Alpaca is al verkrijgbaar vanaf 1.495 euro. Wil je graag de specifieke prijs weten voor de door jouw gewenste maat topmatras Alpaca?

Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen voorzien van de juiste prijs.

Redenen voor aanschaffen topmatras

Hieronder zullen we je de drie belangrijkste redenen toelichten:

  1. Slaapcomfort verbeteren met topmatras
  2. Naad tussen twee enkele matrassen dichten
  3. Hygiëne

1. Slaapcomfort verbeteren met topmatras

Een topmatras zorgt ervoor dat je nog comfortabeler ligt. Onze Hypnos matrassen zorgen altijd voor een bepaalde ondersteuning van jouw lichaam. De matras zorgt altijd voor de ondersteuning en de topmatras zorgt voor meer slaapcomfort. Onze Sovereign topmatras is geschikt voor jouw matras uit de collectie van Hypnos.

2. Naad tussen twee enkele matrassen dichten

Bij onze Hypnos matrassen collectie heb je de keuze uit twee éénpersoons matrassen. Bij deze twee éénpersoons matrassen kun je ook kiezen voor de optie: “Zipped and Linked” waarbij de twee matrassen met elkaar worden verbonden middels een rits. Een topmatras voorkomt dat één van jullie tijdens het slapen in deze “matrasrits” terechtkomt of in de naad ligt indien er niet voor de optie zipped and linked gekozen is.

3. Hygiëne

Een andere belangrijke reden is de lange levensduur. Met een topmatras gaat jouw normale matras langer mee, want de matras is beter beschermd tegen vuil en vocht.

Tot slot is onze topmatras natuurlijk makkelijker op te tillen tijdens het bed verschonen!
Dat scheelt heel wat tijd, zodat je sneller jouw bed in kan!

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.